Türkiye İş Kurumu aracılığı ile her sene bilindiği üzere binlerce personel alımları gerçekleştirilmekte olup Kars ili için Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında 285 kamu personeli alımı ilanı yayımlandı, peki detaylar nedir?

Buna göre her hangi bir şartın aranmadığı bu ilanlar için toplam 285 kişilik kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. Peki hangi kamu kurumları alım ilanlarını yayımladı, detaylar nedir ve adaylar 285 kamu personeli alımına müracaatlarını nasıl yapabilir?

DETAYLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında yayımlanan duyuru ile Kars ilinde istihdam etmek üzer toplam 285 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir? Buna göre alımı Kars Valiliği, kaymakamlıklar ve belediyeler gerçekleştirmekte olup adaylar temizlik görevlisi çevre temizleme pozisyonunda istihdam edecektir. Başvurular için her hangi bir şart aranmamakta olup adayların Kars ilinde ikametgah ediyor olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında Kars ili için 285 kamu personeli alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Kars ilinde ikametgah eden adaylar başvurularını Kars İŞKUR'dan yapabilir. Yine adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx linkini tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak uygulama alanını çevre temizliği seçip ara diyerek de başvurularını gerçekleştirebilir. Son başvuru 2 Mart 2018 olarak bilinmektedir.