2004 yılı itibariyle Türkiye'nin farklı noktalarında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası, kahve sevenler için uğrak noktalarından birisi haline geldi. Yurt dışında da pek çok farklı ülkede yer alan Kahve Dünyası şu anda 260 mağaza ve 450’den fazla noktada müşterilerine ulaşmayı başarıyor. Gösterilen bu ilgi ile birlikte personel ihtiyacı ortaya çıkan Kahve Dünyası 21 Kasım 2019 tarihi itibariyle Türkiye'nin farklı bölgelerinde istihdam edeceği personeller için iş ilanları yayınladı.

Kahve Dünyası Hangi İllerde Personel Alacak?

İstanbul, Muğla, Adana, Bursa, Hatay, Konya, Antalya ve Erzurum illerini kapsayan bu personel alımları dahilinde kişiler Kahve Dünyası bünyesinde çalışma fırsatı elde edebiliyor. Yapılacak alımlarda ise çok farklı kadrolar ve pozisyonlar açılmış durumda.

Kahve Dünyası Hangi Kadrolarda Personel Alacak?

Kahve Dünyası için görsel iletişim sorumlusu, vardiya şefi, planlama uzmanı, mağaza sorumlusu, lojistik operasyon yöneticisi, insan kaynakları bölge sorumlusu, barista, bilgi sistemleri uzman yardımcısı, kiralama yöneticisi, al götür mağaza sorumlusu, servis personeli alımı yapılacak. Özellikle İstanbul'da yapılacak alımlarda merkez bünyesinde çalışacak kişilere ihtiyaç duyulurken her bir kadro için detaylı olarak personel alım şartları belirlenmiş durumda. Özel kariyer iş ilanı sitesi üzerinden yapılacak bu alımlarda başvurular da yeni ilgili site üzerinden gerçekleştirilecek.

Kahve Dünyası Personel Alımı Şartları Neler?

Her bir alım için ilgi alanına dayalı olarak gerekli mezuniyet şartları aranırken iş ilanlarında genel olarak ortak şartları ise şöyle;

  • Yeterli deneyimine sahip,
  • Takım çalışmasına uyumlu ve müşteri ilişkileri yönetim becerisine sahip
  • Ekip arkadaşlarını yönlendirerek gelişimlerini destekleyen,
  • Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,
  • Mağaza içi ürün yönetimi ve görsel düzen konularında tecrübeli,
  • İyi derecede ofis programlarına hakim,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan,
  • İlgili iş ilanının bulunduğu ilde ikamet eden/edebilecek olan.

Kahve Dünyası Personel Alımları İçin Başvuru Nasıl Yapılacak?

İlgili ilanlar için detaylara ulaşmak ve başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki bağlantıda olduğu gibi kariyer internet sitesini kullanması gerekir. İş arama bölümüne kahve dünyası yazılması halinde de ulaşılabilecek olan ilanlarda 21 Kasım 2016 tarihi itibariyle 20 farklı ilan yayında.

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&ckw=Kahve%20D%C3%BCnyas%C4%B1