İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İZELMAN bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Büro Personeli alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda İzmir İZELMAN Daimi personel alımı için en az lise mezunu olmak şartı arayacak. Çalışma adresi olarak ize İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzsu Genel Müdürlüğü olarak belirtildi.

Büro Memuru Alımı Başvuru Şartları Nedir?

İZELMAN Personel alımı için herhangi bir KPSS şartı aramayacak. Bu kapsamda genel olarak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Tercihen 1 yıl süre ile mesleki tecrübeye sahip olan adaylar başvuru yapacak.

Bu şartları taşıyan 4 Büro Memuru Alımı yapılacak.

İZELMAN Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

İzmir İzelman personel alımı için başvurular 22 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak. En geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru alınacak olup başvuruda bulunacak adaylar bir sayfalık fotoğraflık özgeçmiş hazırladıktan sonra [email protected] adresine göndererek başvurularını İnternet'ten yapacaklardır.