İZFAŞ personel alımı yapacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İZFAŞ bünyesine personel alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden 51 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki kimler  başvuru yapabilir? Nasıl ve ne zaman başvuru yapılacak?

İZFAŞ Personel Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

  • 50 Temizlik Personeli,
  • 1 Şoför,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

İZFAŞ personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Esnek Çalışma saatlerine uygun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Şoför alımı için en az lise mezunu ve Temizlik personeli alımı için en az İlköğretim mezunu olmak" gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İZFAŞ personel alımı başvurusu 11 Kasım 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 17 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece 1 sayfalık özgeçmiş ile birlikte "[email protected] " adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.