Yeni güvenlik görevlisi iş ilanları İŞKUR tarafından yayınlandı. Yayınlanan ilana göre İstanbul genelinde silahlı-silahsız yüzlerce güvenlik personeli alımı yapacak. Alınacak güvenlik personeli iş başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. Özel kuruluşlarda ve kamu kurumlarında kimlikli-kimliksiz güvenlik personeli alımı başvuruları başladı. Açılan güvenlik görevlisi iş ilanlarına başvuru yapacaklar adaylardan istenilen şart ve nitelikler, iş veren kuruma göre değişiklik göstermektedir. Bizlerde isinolsa.com olarak sizlere güvenlik personel alımı ile ilgili İŞKUR’un güncel açık iş ilanlarını aktarıyoruz.

SİLAHLI - SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMLARI

İŞKUR üzerinden yüzlerce güvenlik personeli alınacak. İŞKUR, kamu kurumlarına ve özel kuruluşlara yerleştirmek için silahlı-silahsız ve kimlikli-kimliksiz güvenlik personeli iş ilanları yayımlandı. İş alınacak güvenlik personelleri, İstanbul genelinde hizmet vereceklerdir. İstenilen nitelik ve şartlar iş veren kuruma göre değişmektedir. İŞKUR tarafından yayımlanan güvenlik personeli iş ilanlarına göre bazı kurumlar en az ilkokul mezun şartı ararken bazı kurumlar ise en az lise ve dengi okullardan mezun olma şartı aramaktadırlar.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, İŞKUR açık iş ilanlarını ziyaret ederek, meslek ile arama bölümü üzerinden güvenlik yazıp ilgili sorgu sonuçlarının ekranda gözükmesinin ardından, başvuru yapacakları kadroyu seçip, arama tuşuna basmalıdırlar. Kısa bir beklemenin ardından tüm ilanlar karşınıa çıkacaktır. İŞKUR üye profilinize giriş yapıp, ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görevli iş ve meslek danışmanları aracılığıyla da başvuru yapabilirsiniz.

iOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN