Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan Türkiye İş Kurumu kamu kurumları ve özel sektör firmaları için çok sayıda kamu personeli alımı gerçekleştirdiği gibi yine Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında da geçici süreli kamu kurumları kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir.

Buna göre Bitlis ili için yayımlanan ilana göre İŞKUR Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında toplam 500 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilmektedir. Peki TYP kapsamında alım yapılan 500 kamu personeli hangi pozisyonlar için yapılacak ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

ALIM YAPAN KURUMLAR HANGİLERİDİR?

Buna göre Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında yayımlanan ilanlara bakıldığında Bitlis Belediye Başkanlığı, Ahlat Belediye Başkanlığı, Tatvan Belediye Başkanlığı, Adilcevaz Belediye Başkanlığı, Hizan Belediye Başkanlığı, Güroymak Belediye Başkanlığı ve Mutki  Belediye Başkanlığının toplam 500 kamu personeli alımı yaptığı bilinmekte olup alıma başvurular 10 Mart 2018 tarihi itibari ile sona ermektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR Toplum Yararına Programla TYP kapsamında toplam 500 kamu personeli alımı yapılıyor ve alımlar 10 Mart 2018 tarihi itibari ile sona erecektir. Peki müracaatlar nasıl yapılır? Buna göre adayların Başvuru yapabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx linkini kopyalayın tarayıcıların adres çubuğuna yapıştırın ve ara butonuna basarak istediğiniz ilan için müracaatlarınızı gerçekleştiriniz.