Ülkemizin en bilinir ve en önemli kamu kurumları arasında yer alan Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden çok sayıda ilanlar yayımlanmaya devam etmekte olup İşin Olsa ekibimize gelen temizlik görevlisi kadrosu istekleri için sizlere bu özel içeriği ürettik.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az okur yazar olma şartı ile toplam 3 bin 567 temizlik görevlisi alımı yapıyor. Peki temizlik görevlisi alımı ilanına başvurular nasıl yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile en az okur yazar olma şartı ile 3 bin 567 temizlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az okur yazar olmak, işini sorumluluk ile yapacak olmak, sağlık koşulları iş yapmaya yatkın olmak, yoğun çalışma sistemine alışık olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR 3 bin 567 temizlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/TJuqth linkini kopyalaması tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvurularını da bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA