Türkiye genelinde bir çok firmalarda personel istihdamı için ilanlar yayımlandı. Bilindiği gibi Türkiye İş Kurumu eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans mezunu olan adaylara yönelik olarak bir çok pozisyonlarda alımlar yapıyor. Yapılan alımlar Türkiye genelinde 106 bin 213 ile ulaşarak rekor sayılara ulaştı. İşçi, memur ve personel alımı ilanları ile personel istihdamı da artarak devam ediyor. Adaylar eğitim düzeylerinde ve başvuru yapmak istediği pozisyonlara nasıl başvuru yapacak? 

İŞKUR İLE ALIM YAPILAN POZİSYONLAR;

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile beden işçisi alımlarında 27 bin 372 açık iş ilanı bulunuyor. Beden işçisi alımlarında adayların eğitim düzeyinde okur yazar olması yeterli. Bir çok firmanın başvurularında herhangi bir özel şart bulunmuyor. Adaylar başvuru yapmak istediği ilanların özel şartlarını incelemesi gerekmektedir 

Diğer başvuru alan unvanlarda temizlik görevlisi pozisyonunda 4 bin 914 kişi alımı yapılacak. Satış temsilcisi alımlarında ise 4 bin 117 iş ilanı adayları bekliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile şubelerde İş ve Meslek Danışmanları aracılığı ile başvuru yapabilecek. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacak başvurularda öz geçmiş oluşturmak ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamak gerekli.

Başvuru için: https://goo.gl/7AzHEf