İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesi tarafından yayımlanmış olan farklı kadroların bünyesine yapılacak olan personel ilanına göre çok sayıda işçi alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak işçi kadrolarında personellerin öncelikli olarak başvuru şartlarına göre alım yapılması, başvuru şartlarında yanlış bir şekilde kullanılmış olan beyan sonrasında ise İçişleri Bakanlığı bünyesine yapılacak alımların geçersiz olacağı açıklandı.

Personel Alımı Yapılacak olan Birim

İçişleri Bakanlığı bünyesine yapılacak olan alımlardan sonra adayların "BARTIN İL ÖZEL İDARESİ" bünyesinde görevlendirelerek personellerin o Bartın şehrinde işçi alımı yapılacağı açıklandı. 

Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar

Bartın İl Özel İdaresi bünyesinde görev alıcak personellerin yapabilecekleri personeller şu şekildedir; "Yükleyici Operatörü, Greyder Operatörü, Ekskavatör Operatörü, Silindir Operatörü, Otomativ Elektromekanikeri, Beton Asfalt Serme Operatörü" olarak açıklanmıştır.

Başvuru Genel Şartları

Her açık kadro için belirlenen özel şartlar olsada yapılacak olan başvurularda belirlenen genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, adli sicil belgesinin temiz olması, adli soruşturmanın olumlu sonuçlanması, işini yapmaya engel olabilecek sağlık sorununun bulunmaması, erkek adayların askerliklerini tamamlamış olması" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Başvuru Nasıl Yapılır

Bartın Özel İl İdaresine yapılacak olan personel alımı başvuruları için "https://esube.iskur.gov.tr" adresinden erişim sağlayabilirsiniz. Başvurular 8 Nisan 2019 tarihinde sona ereceği açıklandı.