Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımlanmıştı. geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile Gaziantep Üniversitesi bünyesine 54 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlamaı ile artık sona eriyor. Bu yönde adaylar şimdiden başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. Öte yandan henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detayları sizlerle paylaşacağız.

Başvurular 30 Ekim 2021 Son!

Gaziantep Üniversitesi 54 personel alımı için başvurular 15 EKim 2021 tarihi ile başlamıştı ve en geç 30 Ekim 2021 tarihi ile sona erecektir. Başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylardan yapılcak. Bu kapsamda 2020 yılında yapılan KPSS'den P94, P93 ve P3 puan türünden puan almış olan adaylar başvuru yapabilece.

54 Personel Ataması Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üniversiteye yapılan başvurular KPSS Puanı ile yapılıyor. Bu kapsamda Başvuru değerlendirmeleri KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek. Bu yönde adayların yapmış oldukları başvurular ele alınarak en yüksek KPSS puanına göre yapılacak sıralama ile belirlenecektir. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gaziantep üniversitesi başvuruları değerlendirdikten sonra sonuçları 15 gün içerisinde açıklayacaını duyurdu. İşe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru sonuçları itibari ile duyurulacaktır. Başvurular 30 Ekim 2021 tarihi ile sona erecek olup, 19 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru sonuçları açıklanacak.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA