Kamu kuruluşları içerisinde yer alan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından yayınlanan yeni personel alımında kurum bünyesinde toplamda 17 personel alımı yapılacağı ilan edilmekte olup bu personeller uzman yardımcısı olarak görevlendirilecektir. Buna göre ilgili personel alımı için adayların sağlamasını gereken şartlar ilanda şu şekilde belirtilmiştir.

Başvuru Şartları Nelerdir ?

İlgili alım için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak genel genel şartlarının yanı sıra aynı zamanda özel şartları da sağlaması istenmektedir.

Buna göre adayların ayrıca Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Tablo 1'de belirtilen bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmaları, 01.01.2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmaları ve Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamaları şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Başvuru Şekli

Başvurular ilanda belirtilen belgeler ile birlikte; Genel Sekreterlik evrak kayıt birimine 13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır. Aday evrak fotokopilerinin aslının aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır; aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava ilişkin tüm hakları iptal edilmektedir.

İlana erişim sağlamak için: https://www.gaib.org.tr/Home/Haber/349