Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre ESTRAM bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 35 kişilik boş kadro ile personel alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda ESTRAM Hafif Raylı Sistemler Ulaşım Sanayi 35 kişilik boş kadro ile Tramvay Sürücü Adayı alımı ilanı yayımlandı.

KADRO BİLGİLERİ:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

ESTRAM Raylı sistemlere personel alımı için adaylardan, Türk Vatandaşı olmak, En az ön lisans mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, Demiryolu Emniyet Kritik Görevler yönetmeliği, A Grubu Kritik görev şartlarına göre Görevlerine yapmaya engel sağlık sorunu olmayan Devlet hastanelerinden alınacak Tramvay Sürücüsü olabilir sağlık raporu alabilmek şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

ESTRAM Raylı Sistemler personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 28 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece ESTRAM Hafif Raylı Sistemler Ulaşım Sanati Ticaret A.Ş adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

Online başvurular ise [email protected] adresine Mail yolu ile CV göndererek başvuru yapabilirsiniz.