Ülkemizin en bilinir firmaları arasında yer alan ve özellikle reklamları, mutlu müşterileri ile karşımıza çıkan pek çok kategoride en başarılı ürünleri satmakta olan Çiçek Sepeti yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye'nin en bilinir markası olma yönünde emin adımlarla ilerlemektedir.

Büyüme oranını geliştiren Çiçek Sepeti açık olduğunu tespit ettiği pozisyonları için personel alımı da gerçekleştirmektedir. Çiçek Sepeti personel alımı ilanları hazırlanmadan önce pozisyonlar tespit edilmekte, nitelikler belirlemekte ve ilanlar kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Çiçek Sepetinin çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Çiçek Sepeti iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların tercihen en az ön lisans mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına harika olmak, rapor hazırlayabilir olmak, sorumluluk sahibi olmak ve bazı pozisyonlar için tecrübe sahibi olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak ve hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor?

POZİSYONLAR NELERDİR ve BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Çiçek Sepeti kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Bölge Sorumlusu, Üretim Elemanı, Görsel Kontrol Elemanı, Mali İşler Asistanı, Yazılım Mühendisi, Yetenek Edinimi Uzmanı, Dijital Pazarlama Yönetimi Stajyer, Muhasebe Ekip Lideri, Resepsiyonist vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/VVDrJL linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvuru sayfasına gelerek istediği pozisyonlar için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA