Ülkemizin önde gelen marketler zincirlerinden olan Carrefour’un çok fazla şubesi bulunuyor. Bu şubelere her gün bir yenisi daha ekleniyor. 2019 yılında yayınlanan Carrefour personel alımı ilanı ile şubelerde bulunan kadro açıklarını kapatmayı hedefliyor. İlanlarda özellikle büyük şehirlerin yer aldığı görülüyor. Ancak alımların ülke genelinde yapıldığı biliniyor. İnternet sitesi, İŞKUR ya da şubelere giderek bizzat başvurunuzu yapabilir ve siz de Carrefour ailesinin bir parçası olabilirsiniz.

Alım Yapılan Kadrolar Hangileridir?

2019 yılında yayınlanan güncel ilan ile Carrefour personel alımı yapılacak olan kadrolar aşağıdaki gibidir;

  • Reyon görevlisi

  • Market görevlisi

  • Kasiyer

  • Kasap

  • Stok planlamacı

  • Şube yöneticisi

Pek çok başvuru kanalı bulunan ilan ile ülke genelinde personel açığı kapatılacaktır. Bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak olan Carrefour ülkemizin farklı noktalarında müşterilerine kaliteli hizmet verme amacı güden bir firmadır. Müşteri memnuniyetine önem verildiğinden dolayı Carrefour personel alım şartları da bulunuyor.

Adayların disiplinli, çalışkan, güler yüzlü, dış görünüşe önem veren ve takım çalışmasına hakim olması aranan şartların başında geliyor. Firmanın bu tarz şartları olurken Carrefour personel alımı ilanları ile açık kadrolara başvuru yapacak adayların çalışma saatlerini göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

Şayet bu şartları taşıyor ve Carrefour ailesine katılmak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapınız. Başvurunuz 3 gün içerisinde incelenecek ve pozisyona uygun görülmeniz durumunda görüşmeye çağırılacaksınız. Ayrıca bu sektörde çalışma talebi olanlar diğer mağazaların ilanlarına da göz atabilirler.

Başvuru Adresi: https://www.yenibiris.com/carrefoursa-is-ilanlari?firma=6208