Kadın Şoför Alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile geilmiş olan ilana göre İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstanbul Asfalt Fabrikaları bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Şoför Alımı ilanı yayımlandı. En az lise mezunu adaylar içerisinden şoför alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İsfalt Personel alımı için adaylardan, Kadın Olmak, En az lise mezunu olmak, Aslı Kusurlu olarak Ölümlü ya da Yaralamalı trafik kazası yapmamış olmak, Ceza puanından dolayı ehliyetine el koyulmamış olmak, En az 2 yıl E sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, Esnek Çalışma Saati Engeli bulunmamak, Otobüs Şoförü olarak çalıştırılmaya uygun olmak, Adli Sicil kaydı ve cezai soruşturması bulunmamak, Son üç yılda Alkoü araç kullanmaktan dolayı Trafik Cezası Almamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularına 22 Haziran 2021 tarihi ile başlayabilecek olup en geç 23 Haziran mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi internet adresi olann kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.