Dünya genelinde farklı ülkelerde istihdam edilmek üzere farklı pozisyonlarda firmalar personel alımı yapacak olup ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlara göre alım yapılacak olan kadrolar, ülkeler ve diğer detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Ağır Vasıta Şoförü

Cengiz İnşaat San. Tarafından yayınlanan ilanda Bulgaristan’da görevlendirilmek üzere 1 ağır vasıta şoförü alımı yapılacak olup adayların tercihen Bulgaristan-Türkiye çifte vatandaşlığı bulunan, tercihen Bulgarca bilen, büyük ölçekli inşaat projelerinde en az 5 yıl Ağır Vasıta Şoförü olarak deneyimli, ağır vasıta ehliyeti (E sınıfı) bulunan, Mikser-Tanker-Hiup-Damperli Kamyon- Arazöz-Lowbed vb. Ağır vasıtaların en az birinde deneyimli,Bulgaristan da çalışacak,Seyahat engeli olmayan,Erkek adaylar için askerlik engeli olmayan şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/2FpWM7E

Kamp Görevlisi

Yapı Merkezi tarafından yapılacak olan alımda kamp görevlisi alınacak olup adayların Lise veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, benzer pozisyonlarda en az 3 yıl tecrübeli,Kampın iç ve dış güvenliğini yönetecek,Kampın temiz ve düzenli olması için tüm çalışmaları gerçekleştirebilecek olmak ve Tanzanya’da ikamet edebilecek olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/3drO2ur

Kaporta Boya Ustası

Kıbrıs’ta istihdam edilmek üzere kaporta boya ustası alımı yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adayların sağlaması gereken şartlar arasında Oto kaporta ve oto boya tecrübesi olan, * Şasi ve kaporta düzeltme ve düzeltme işlemlerinde, * Hasarlı ve işlemli parça tespiti konusunda tecrübe sahibi, tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu Otomotiv bölümü mezunu veya asgari Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip, askerlik hizmetini tamamlamış,B sınıfı ve/veya üzeri ehliyete sahip olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/316dccZ

Muhasebe Elemanı

ÖZOK LTD tarafından yapılacak olan alımda muhasebe elemanı alınacak olup adaylar Kıbrıs’ta görevlendirilecektir. Bu noktada adayların Genel muhasebe birimi ile bağlantılı olmak,Günlük olarak muhasebe, pos ve kasa kayıtlarını tutmak,Vergi ödemelerinin takibini gerçekleştirmek,Muhasebe kayıtlarının kanuna uygun ve zamanında yapılabilmesi için evrak düzenlemek,Stok takibi yapmak,Sisteme veri girişi yapmak,İlgili raporlamaları yerine getirmek ve bunların arşivlenmesi ile ilgilenmek.İyi derecede MSOffice ve LOGO TİGER kullanabilen olmak görevlerini yapmak, şartlarını sağlamak gerekmektedir.

İlan için: https://bit.ly/3j0WMc2