Türkiye'nin perakende satış mağazalarından BİM Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. BİM ve File mağazaları tarafından 17 Temmuz 2020 tarihinde açıklanan kasiyer ve mağaza satış elemanı kadroları eğitim şartlarında en az ilköğretim lise Önlisans ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. BİM kariyer Portalı ve İŞKUR üzerinden açılan ilanlar ise başvurular devam ediyor. Adaylar eğitim şartlarında en az lise mezunu olup herhangi bir tecrübe olmadan hangi kadrolara başvuru yapabilirler?

BİM'E PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara göre ise toplamda 604 kişi Istihdam edilecek. Kasiyer, beden işçisi, şoför-yük taşıma, satış danışmanı, satış uzmanı, beden işçisi kadrolarındaki alımlarda başvurularda tecrübeli ya da tecrübesiz  istihdam sağlanacak. Yük taşıma, şoförü alımlarında alayların E ya da D sınıfı ehliyet sahibi olmaları SRC3 SRC4 sertifikasına sahip olmaları Psikoteknik ve Dijital ehliyete sahip olmaları, erkek adayların askerliğini yapmış ve en fazla 35 yaşını geçmemiş olmaları gerekmektedir.

FİLE MARKETLERİNE PERSONEL ALIMLARI;

File marketlerinde çalışacak olan reyon personeli, kasa personeli, unlu mamüller personeli, meyve sebze personel alımlarında adaylara aldıkları maaş üzerinde yol ücreti ve yemek ücreti ödenecek. Çalışma saatleri sabah 7.30 akşam 14:00 saatleri arasında olacak. Diğer vardiyada ise; 10.30 ile 22:00 arasında olacak. İstanbul, Avrupa ve Anadolu yakasında ki mağazalarda görevlendirmeler gerçekleştirilecek. İŞKUR üzerine başlayacak da internet üzerinden ilan detaylarına erişebilecekler.

Başvurular nasıl yapılacak? İlanlar gerek kariyer Portalı üzerinden gerek Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden ve Bim resmi internet sitesi kariyer portalı üzerinden başvuru gerçekleştirebilecek. BİM kariyer üzerinden 39 farklı ilan açıklandı. Ilanlar erişmek için https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

İŞKUR üzerinden ise 20 farklı ilan açıklandı https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx link üzerinden başvurularını tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA