Kamu ve özel firmalara personel istihdamları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin en büyük perakende satış mağazalarından bir tanesi konumunda bulunan BİM Birleşim Mağazaları A.Ş. şubelerinde ihtiyaç bulunan kadrolar için personel alımları yapacak. En çok alımlar ise kasiyer kadrosunda olacak. Buna göre personel alımlarından merak edilen soruların cevaplarını işin olsa sitemiz üzerinden adayların bilgisine sunmaya devam ediyoruz. Kasiyer, depo görevlisi, reyon görevlisi, satış elemanı mağaza müdür karolarında 332 personel alımı başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır ? 

BAŞVURU DETAYLAR;

18 yaşını tamamlamış, en üst yaş sınırında ise 45 yaşını geçmeyen, eğitim düzeyinde en az lise mezunu, tecrübe şartlarını taşıyan, askerlik hizmetini tamamlamış yada ertelemiş, başvuru yapılacak olan kadronun özel şartlarını taşıyan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilecek. İlanlar için İŞKUR üzerinden ya da şahsen başvuru yapılabilir.. Buna göre hangi kadrolarda istihdam sağlanacak?

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Market elemanı, reyon görevlisi, perakende satış elemanı, beden işçisi, kasiyer, muhasebeci, gıda satış personeli kadrolardan alımlar yapılacak. Perakende satış elemanı kadrosunda 16 kişi alınacak. Kasiyer kadrosunda ise 300 kişi alınacak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kasiyer kadrosunda başvuru yapmak için en yakın BİM şubesine giderek başvuru talep formu bırakabilirisiniz. Muhasebe kadrosunda alımlar için 2 yıl iş tecrübesindeki adayların ilanda belirtilen adrese mail olarak bildirmeleri gerekli olacak.

İŞİN OLSA