BİM marketi günümüzün en sık alışveriş yapılan marketlerinden birisidir. Uygun fiyat, ürünlerin kalitesi ve kampanyaları ile vatandaşın odak noktası haline gelmiştir. Marketler içerisinde oldukça ön planda olmasından dolayı hem yaygınlaşmaya devam ediyor hem de art arda bulunduğu şehirlerdeki şubelerine personel alımı yapıyor.

Yeni personel istihdamı BİM market tarafından devam ediyor. Özellikle tecrübesiz genç kişilere işi öğreterek alımı yapıyor. Ancak BİM’ in tercihi tecrübeli kişiler ile çalışmaktır. İhtiyaca göre tam zamanlı ya da yarı zamanlı olmak üzere BİM market personel alımı yapmaktadır. BİM, depo, mağaza ve ofis görevlerinde personelin alacağı görev belirlenerek vatandaşa kaliteli hizmet sağlanıyor. BİM markette çalışmak isteyen kişinin en az lise mezunu olması gerekmektedir. Online iş ilanında BİM marketin personel alımını gören kişinin kendi hesabı ile başvuru yapması, kendini tanıtan bir yazı göndermesi gerekmektedir. Ardından başvuruda bulunduğu bölgede yer alan BİM’ e giderek yüz yüze görüşme yapması gerekmektedir.

Başarısının gücünü BİM bünyesinde çalışan personellerden alması ile genç kişilere devamlı istihdam sağlıyor. Yoğun iş temposuna ayak uyduracak kişiler bayan-erkek ayırt etmeden personele ihtiyaç duyulmaktadır. BİM personel alımı için başvuru yapacak kişiler öncelikle https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx  adresine girerek başvurunuzu oluşturabilirsiniz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILIYOR!

BİM market de çalışmak isteyen kişiler satış elemanı, reyon görevlisi, kasiyer, mağaza sorumlusu, kasap, forklift operatörü ve depo görevlisi olarak işe başlayabilir. Başvuruda BİM tarafından hangi kadroda açık var ise personel alımı da açık kadro üzerinden gerçekleşmektedir. Kriterlere uyduğunuz taktirde direk olarak işe başlayabilirsiniz.