Türkiye'nin perakende satış mağazası BİM Ağustos ayı personel alımı ilanlarını açıkladı. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu. Bim Türkiye genelindeki şubelerinde mağazalarındaki eksik bulunan kadrolarda çok sayıda açık kadro bulunuyor. Adayların deneyimli yada deneyimsiz kadroda olmaları ile başvuru yapabilecekler. Başvurular İŞKUR üzerinden Bim kariyer sitesi üzerinden yapılabilecek. 

İŞ BAŞVURU EKRANI;

Bim'de iş başvurusu yapmak için https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx linki üzerinden Ad, soyad, doğum tarihi, cinsiyet, eğitim durum, askerlik durumu, ehliyet bilgileri  ve başvuru yaptığınız kadroyu girmek gerekmektedir. Mağaza, depo yada ofiste görev almak istediğinizi işaretleyebilmeniz. Çalışmak istediğiniz il ve ilçe ile adresinizi yazarak başvuru adımlarını tamamlayabilirsiniz.

KADROLAR;

Reyon görevlisi, taze gıda personeli, depo görevlisi, operatör, unlu mamuller personeli, meyve sebze personeli, kozmetik personeli, dağıtıcı, kasa personeli kadrolarında alımlar yapılacak.

Bim kariyer sayfası üzerinden 80 farklı ilan açıklandı. İŞKUR üzerinden 22 farklı ilan açıklandı. İŞKUR'dan farklı kadrolarda 292 personel alımı ilanı açıklandı ve başvuru yapacak adaylar için e-şube portalı üzerinden ve en yakın BİM mağazasına giderek başvuruları tamamlayabilirler.

İŞİN OLSA