Belediye İŞKUR'dan KPSS'siz İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapacak! Başvuru Başladı!

Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir personel alım ilanı açıklandı. Almus Belediyesine 4 kişilik işçi alım ilanına başvurular bugün itibari ile başladı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı, İŞKUR kamu kurumu işçi personel alım ilanlarına yenileri eklendi. Almus Belediyesi açıkladığı işçi alım ilanında KPSS şartı aranmayacak. Başvurular işkur üzerinden gerçekleşecek.

BAŞVURU ŞARTI;

Almus Belediyesi 4 işçi alımında başvuru şartları;

T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, eğitim şartında ilköğretim mezunu olmak, ilan açıkladığından itibaren 5 gün içerisinde başvuruyu tamamlamış olmak, İş arayan linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ilanı tamamlamak, Yapılacak olan kura sonucunda 16 kişilik listede ismini olması, asil ve yedek listesi olarak iki ayrı liste açıklanacak. Yedek adaylardan asil listede başvuru olmayan kadro kadar sırasıyla belirlenecek. Eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı gibi hususlara göre adaylardan istenilecek belgeleri teslim etmeleri istenilecek. Belge teslimi için yeni bir duyuru açıklanacak.

Başvurusunu yapmayan evrak teslim etmeyen adaylar yerine sırasıyla yedek listesinden çağırılabilecek. İkamet şartlarında Almus Belediyesi sınırlarında ikamet eden adaylar bu alımlara başvuru yapabilecekler.

İLAN ADRESİ;

Tokat Almus belediyesine 4 açık pozisyonda kamu işçisi alımları geçici olarak istihdam edilecek. Beden işçisi alım ilanına erişmek için 00005491304 numaralı ilandan başvurular yapılabilecek. Son başvuru tarihi 11 Mayıs 2020 olarak açıklandı. Başvurular online olarak İşkur resmi internet sitesinden gerçekleştirilecek.