Batman Belediyesi personel alımı yapıyor. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Batman Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 81 kişilik kadro ile İşçi Personel alımı gerçekleştirilecek. Bu yönde Belediye bünyesine en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. 

Kontenjan Dağılımı Nedir?

  • 40 Park ve Bahçe İşçisi,
  • 41 Otobüs Şoförü,

olmak üzere toplamda 81personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Batman Belediyesi personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Medeni haklarını kullana ehliyetine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Otobüs Şoförü Alımı Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Belediye bünyesine alacağı otobüs Şoförü adayları için Son altı ay içerisinde Batman ilinde ikamet ediyor olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, En az İlkokul mezunu olmak, D Sınıfı ehliyete sahip olmak ( 2016 öncesi E , 2016 sonrası D sınıfı ) SRC 1 veya SRC 2 sahip olmak, Devlet Hastanesi veya Tıp Fakültesinden tam teşekküllü sağlık raporu almak gerekldir.

Park Bahçe İşçisi Alımı Şartı Nelerdir?

Sağlık raporu alabilmek, Son 6 ay içerisinde batman ilinde ikamet ediyor olmak, En az ilkokul mezunu olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, Beden ve kas gücünü gerektirecek kazma, kaldırma vb işlerde işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanabilme deneyemine sahip olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye personel alımı başvuruları en geç 29 Haziran 2022 tarihine kadar yapılacak. İlanın detayları aşağıda:

Otobüs Şoförü Alımı Detayları: https://media.iskur.gov.tr/57632/batman-belediyesi-personel-a-s-otobus-soforu.pdf

İşçi Alımı Detayları: https://media.iskur.gov.tr/57631/batman-belediyesi-personel-a-s-beden-iscisi.pdf