Bartın Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruya göre sözleşmeli personel alımı nihai listelerinin yayımlandığı duyuruldu. Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı olan Bartın Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruya göre sözleşmeli çalışan Zabıta Katibi ve İcra Katibi alımı için yapılan sözlü sınavlar sonucunda başarılı olan adayların listelerini açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre sözlü sınavı geçerek başarılı olan adayların Bartın Adliyesinde çalışmaya başlayacakları bildirildi.

BARTIN ADLİYESİ BÜNYESİNE SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI

Bartın Adliyesi bünyesine yapılacak olan Zabıt Katipliği ve İcra Katipliği pozisyonları için belirlenen kontenjanlar dahilinde olan personel alımları için düzenlenen sözlü sınav sonuçları resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayımlanan duyuruda sınavı geçen adayların listesi de yayınlanırken aynı zamanda bundan sonra adayların ne gibi işlemler yapacağına dair de bilgiler verildi.

Yayımlanan duyurunun devamında ise başarılı olan adyların diploma fotokopileri ile birlikte KPSS sonuç belgelerinin yanı sıra sertifika ile ilgili sağlık durumlarının temiz olmasına yönelik beyanlarının adliye binasına getirmeleri gerektiği açıklandı. 

Açıklanan Listeler ve Alım Detayları için TIKLAYINIZ.