Teknoloji alanındaki yeniliklerini her geçen gün daha da arttıran teknoloji devi Asus, bilgisayar notebook, ana kart, masa üstü bilgisayarlar ve ürünlerini fabrikarlarında üretimini yaparak dünya genlindkei geniş hacimli satışını yapıyor. Türkiye genelindeki durumda ise İstanbul ofisinde görevlendirilmek üzere personeller alınacağı duyurulmuştur.

Çağrı merkezi proje uzmanı, pazarlama müdürü, ticari kanal yöneticisi kadrolarındaki alımalrda adayların hangi başvuru şatlarına sahip olmaları gerektiği açıklandı. Başvuru şartları şu şekilde ;

Ticari kanal yönetici alımında İstanbul veya Ankara ilinde yaşamaları, yazılı ve sözlü ingilizce bilgisinin mükemmel seviyede olması, yurt dışı seyehat engelinin olmaması, Bilgi teknolojileri alanında ticari işletmelerde en az 5 yıl ve üzeri tecrübesi olması, ofis programlarını mükemmel derecede kullanabilmeleri ve alanında ünviersite mezunu olması gerekmektedir.

Pazarlama müdürü alımında ise Üniversite mezunu, iyi derecede ingilizce, 6 yıllık medya pazarlama e marka yönetimi alanında tecrübe sahibi olmak, 3 yıl ekip yönetimi deneyimine sahip olmak, ofis programlarını mükemmel seviyede kullanabilmek gerekmektedir.

Çağrı merkezi proje yönetimi kadrosunda Asus Türkiye ofisinde görevlendirilmek üzere gerçekleşecek alımlarda başvuru şartları ise aşağıda belirtilmiştir.

  • EĞİTİM ŞARTI; Teknik Alan / İşletme Yönetimi / İngiliz Edebiyatı alanlarında Üniversite Derecesi,
  • MIS veya QA gibi çağrı merkezi yönetim ekiplerinde minimum 2 yıllık deneyime sahip bir geçmiş ve bir başarı geçmişi gereklidir. 
  • Visio dahil MS ofis programlarına mükemmel hakimiyet,
  • YABANCI DİL ŞARTI; Yazılı ve sözlü Türkçe ve İngilizce'ye mükemmel derecede hakim, 
  • Detay odaklı, Erkek adaylara askerlik zorunluluğu yoktur,
  • İKAMET ŞARTLARI; Tercihen İstanbul'un Anadolu yakasında ikamet ediyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar Asus iş ilanlarına erişebilmeleri için https://bit.ly/2RuIk0s adresi üzerinden ilanalra erişebilirler. Diğer ilanalrdan anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya hesaplarımızı aşağıdaki linkerden takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA