Adalet Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımına ilişkin detaylar yayımlanmıştı. Az Önce gelen duyuru ile Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek üzere personel alımı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçlarını ve sınav tarihlerini Elektronik ortamda sorgulayabilecekler.

22 Bilişim Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı!

Bakanlık 8 Ağustos 2022 tarihli yayımladığı duyuru ile Bilişim Personeli Alımı sonuçlarını duyurdu. 22 Bilişim personeli alımları, 13 farklı alanda gerçekleştiriliyor.

Başvurusu geçerli olan adaylar ise 20 - 21 Eylül 2022 tarihlerinde sözlü sınava katılacaklardır. Adayların sınav günü kimlik belgeleri yanlarında bulunması gereklidir. Başvruru sonuçları ise aşağıdaki bağlantı üzerinden T.C kimlik numarası ve doğum tarihi ile sorgulanacaktır.

22 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımına İlişkin Başvuru Sonuçları: https://pgm.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/22-sozlesmeli-bilisim-personeli-basvuru-sonuclari08082022102247

6 Çözümleyici Sonuçları Açıklandı!

Bakanlık çözümleyici alımı için geçtiğimiz gün ilan yayımlamıştı. Başvuruları tamamlanan Çözümleryici alımı için adaylar uzun zamandır sonuçların açıklanmasını bekliyorken az önce 8 Ağustos 2022 tarihi ile gelen duyuru ile sonuçlar aıklandı.

Adaylar sözlü sınava 20 Eylül 2022 tarihinde katılacaklar. 

Sözlü Sınav Adresi: Harbiye Mahallesi, Tavuskuşu Sokak No:18 Dikmen/Ankara adresinde bulunan Ankara Hâkimevi’nde