A101, ŞOK ve BİM marketler, yeni personel alımları için ilana çıkmış durumda. Çok sayıda şubesi bulunan bu perakende market zincirlerine ilan şartlarına uygun adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan bu ilanlarda çok sayıda pozisyon bulunmaktadır. Bu ilanlara başvuruda bulunmak için İŞKUR üye profilinizin bulunması gerekmektedir.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği çok sayıda ilanın bulunduğu perakende market zinciri alımlarında, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine gidip iş ve meslek danışmanları aracılığıyla da başvurular yapılabilmektedir. Bu başvuruları gerçekleştirmek için aşağıdaki ilan bilgilendirmelerini takip edebilirsiniz.

TOPLAM KADRO

Toplamda 394 personel alımının yapılacağı İŞKUR üzerinden A101, BİM, ŞOK marketler zinciri alımlarında; farklı kadrolardan ilanlar yayımlanmıştır. Bu noktada reyon görvlisi, işçi, kasiyer, perakende satış elemanı, şoför, satış görevlisi, market elemanı, satış danışmanı, ambar depo görevlisi gibi kadrolara yönelik ilanlar bulunmaktadır.

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

Yayımlanan ilanlarda; Edirne, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa, Denizli, Balıkesir, İstanbul, Antalya, Karabük, Eskişehir, Kayseri, Düzce, Ankara, Muğla, Konya, Kastamonu şehirlerinden alımlar yapılacaktır.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan bilgilendirmeleri uygulayabilir, dilerseniz iş ve meslek danışmanlarınıza müracaat edebilirsiniz.

A101 için meslek ile arama bölümüne " Yeni mağazacılık ", BİM için arama bölümüne " Bim Birleşik ", ŞOK marketler için ise arama bölümüne " ŞOK marketler " yazılması yeterlidir.