Ülkemizi Dünya' da temsil eden, havacılığın gelişmesinde önemli bir rol oynayan ve bünyesinde binlerce kişiyi istihdam eden Türk Hava Yolları (THY), 2019 yılında 8 bin personel alımı gerçekleştirecek. Yapılacak personel alımlarıyla birlikte THY' nin toplam personel sayısı 70 bin kişiye yaklaşacağına değinildi. Personel alımlarında büyük bir bölümünün sadece yönlendirmede çalışacağı ifade edilirken, TGS tarafından alımların yapıldığı aktarıldı. Açıklamada yönlendirme işinde İstanbul Havalimanında görev alacak kişi sayısının ise 1100 kişi olduğu belirtildi. Bu alımlarla alakalı ilan süreçlerinin yakın zamanda kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Yeni Havalimanı açıklamaları

" Zaman çok önemli. Birinci görevimiz, yolcumuzu mutlu ve memnun olarak yeni havalimanına alışmasını sağlamak olacak. Oluşabilecek uçuk kaçırma gibi aksaklıklarda bizim sunacağımız fırsatlar ve kolaylıklar olacak. Bir yaz bir de kış görmemiz lazım. Yeni havalimanına birlikte alışacağız. THY olarak yeni havalimanını seviyoruz. Şu anda gittiğinizde kocaman bir lunapark gibi. Ama bütün uçuşları buraya aldığımızda büyük bir hareketlilik olacak. " ifadelerini kullanan THY yönetim kurulu başkanı İlker Aycı uçuşların tamamının buraya alındığında önemli bir hareketlilik olacağının ve buradaki iş süreçlerinin THY çalışanları tarafından hep birlikte organize edilerek sağlıklı şekilde yürütüleceğine yer verdi.

THY ilanlarından haberdar olmak

THY bünyesine yapılan personel alımları, resmi web adresi üzerindeki kariyer sayfası aracılığıyla sağlanmaktadır. Bu ilanlardan bazıları şuan itibariyle yayımlanmış durumdadır. Özellikle yeni mezun ve öğrenci personel alımları büyük ilgi görmekte, çok sayıda personel alımı THY bünyesine yapılmaktadır. Bu ilanlara erişmek için thy web adresini ziyaret edebilir, sitemiz İŞİN OLSA üzerinde arama yapabilirsiniz. Tüm ilanlardan ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ