Üniversiteler personel alımı ilanları yayımlandı. 27 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanmış olan Üniversite Personel Alımı ilanlarına göre Kamuya farklı alanlarda sözleşeli personel ve Öğretim elemanı alımı gerçekleştirileceği bildirildi. Bu kapsamda 13 Üniversie birden ilan yayımlayarak bünyelerindeki eksikliği gidermek için 251 Personel alımı yapacaklarını belirttiler. Peki alımlar hangi kadrolarda yapılacak? Adaylardan aranan şartlar nelerdir? Başvurular ne zaman yapılacak? tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

13 Üniversiteye 251 Personel Alımı Yapılacak!

Bugün 27 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilanar ile 13 Üniversiteye personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre Üniversiteler sözleşmeli personel ve Öğreti Görevlisi alacak. İşte ilan detayları:

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi:

Üniversiteye 17 kişilik kadro ile 8 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi), 3 Teknisyen, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Tekniker,  2 Büro Personeli, 1 Mimar, 1 Programcı alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirecekler. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İzmir Takip Çelebi Üniversitesi: 

Üniversiteye 20 kişilik kadro ile  2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Senatosu’nca belirlenerek Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Akademik Atama ve Yükseltme Kriterleri uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Gebze Teknik Üniversitesi:

Üniversiteye farklı birimlerine 7 Öğretim Üyesi alınacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Galatasaray Üniversitesi:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca Üniversitemizin çeşitli birimlerindeki aşağıda unvanları gösterilen kadrolara 10 öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları ve “Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönergesi”nde belirtilen şartları haiz olmaları gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Ordu üniversitesi 25 personel Alımı ilan detyaları çin Buraya Tıklayınız.

Burdur Mehmet Akif Üniversitesi 17 Öğretim Üyesi Alımı ilanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Iğdır Üniversitesi 42 Öğretim Üyesi alacak. Şlanın detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 54 Personel Alımı İlanı Burada

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 12 Araştırma ve 3 Öğretim üyesi alacak. Detayları için Buraya Tıklayınız.

Boğaziçi Üniversitesi 22 Araştırma Görevlisi alımı ilanın detayları Burada

Gebze Teknik Üniversitesi 11 Öğretim Elemanı Alımı İlanın Detayları Burada