Üniversiteye sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak.

Kamu Kurumlarından bir çok üniversite ve kurumlar lise mezunu eğitim seviyesinde personel alım ilanları açıklıyor. İlanlardan bir tanesi de Manisa Celal Bayar Üniversitesinden geldi. Buna göre sağlık alanlarında lise, önlisans ve lisans mezunu olan adaylar için 33 sözleşmeli sağlıkçı alımı yapılacak. Adaylar açıklanan ilanlarda hangi başvuru şartlarına sahip olmaları gerekiyor. İşte detaylar..

Manisa Celal Bayar Üniversite Rektörü 4-B sözleşmeli personel alım ilanında adayların 657 sayılı DMK'da belirtilen şartları taşımaları gerekiyor. Diğer niteliklerde ise Hemşire kadrosundaki alımlarda Lise mezunu olarak 5 kişi, Lisans mezunu olarak 19 kişi, sağlık teknisyeni kadrosunda Sağlık meslek lisesi mezunu 4 kişi, Ebe kadrosunda ebelik bölüm mezunu 4 kişi, diyetisyen kadrosundaki alımlarda Beslenme ve Diyetetik bölümü lisans mezunu olmak ve en az bir yıl üniversite hastanesi bölümlerinde deneyim sahibi olmak gerekiyor.

BAŞVURU TARİHİ VE DETAYLARI;

Başvurular için ilan resmi gazetede açıklanmasının ardından 15 gün içerisinde yapılabilecek. Üniversitesinin web sayfası üzerinden başvuru formunu doldurmak ve diğer belgeler ile birlikte Rektörlük Personel dairesi Başkanlığına şahsen olarak başvuru yapılabilecek.

Başvurular  01/02/2019 ile 15/02/2019 tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Adaylardan başvuruda istenilen belgeler ise şu şekilde;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA