KPSS 2018/2 tercihleri 11 - 20 Aralık 2018 tarihine kadar alınmaya devam edecektir. KPSS tercihlerinde adaylar çok sayıda kadroya yönelik tercihlerini gerçekleştirebilecekler. Çok sayıda kurumun kadrolarına yönelik olarak kontenjanlar ilgili kılavuzlarda aktarılmış durumdadır. Bizler de yayımlanan memur alım sürecine yönelik bilgilendirmeleri sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere duyurmaya çalışıyoruz.

Türkiye Lokomotif Sanayi Memur Alımı

KPSS 2018/2 tercihleri dahilinde ilana çıkan kurumlardan birisi de Türkiye Lokomotif Sanayi A.Ş olarak kayıtlarda yer almaktadır. Bu kadrolar kılavuzda lise, önlisans ve lisans eğitim düzeyleri üzerinden yapılacak memur alımlarını kapsamaktadır. İlgili ilanları tercih edecek adayların kadrolara tercihlerini yapmadan önce nitelik kodlarına, özel koşullarına ve diğer detaylarına göz atmaları gerekmektedir. Bu kadrolarda lise eğitim düzeyinden 2, önlisans eğitim düzeyinden 1 ve lisans eğitim düzeyinden 22 olmak üzere toplam 25 memurluk kadrosu yer almaktadır. Tercih işlemlerine yönelik daha fazla bilgilendirmelere ihtiyacı olan adaylarımız, mobil uygulamalarımız aracılığıyla yayımladığımız bilgilendirmelere göz atabilirler. Tercihlerin nasıl yapılacağıyla alakalı genel bilgilendirme haberimize de aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

KPSS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR? DETAYLI ANLATIM

MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK İÇİN MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİP FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

KPSS 2018/2 tercihlerini etkin şekilde yürütebilmek için mobil uygulamalarımızı indirip, Facebook grubumuza katılabilirsiniz.Burada kadın-erkek diğer adaylarla yardımlaşmak, takıldığınız noktalarda bilgi alışverişi sağlamak ve çeşitli bilgilendirmelerimize ulaşmak amacıyla bulunabilirsiniz.

Facebook grubumuz için tıklayınız.

Mobil uygulamalarımız için tıklayınız