Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanmış olan ilana göre Tarım Kredi Kooperatifleri farklı 3 İl için ilan yayımladı ve bu yönde bu illerde bulunan Bölge Birliklerine KPSS 60 puan ile veya KPSS'siz memur alımı yapacağını yayımlayarak başvuru şartları ve başvuru tarihlerini paylaştı.

HANGİ BÖLGEDE PERSONEL ALINIYOR?

Tarım Kredi Kooperatifleri 3 farklı bölge için toplamda 101 memur personel alacak. Buna göre Ön Lisan ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği bu ilanlar için,

Mersin Bölge Birliğine KPSS 60 puan ile Ön Lisans mezunu 4 personel ve Lisans mezunu 18 personel alımı yapılacak. KPSS şartı olmadan ise, 15 personel alınacak.

Tekirdağ Bölge Birliğine ise 60 KPSS puanı ile, Lisans mezunu 60 ve Ön Lisans mezunu 4 personel olmak üzere KPSS şartı olmadan ise 19 personel alımı yapacak.

Gaziantep Bölge Birliğine Lisans mezunu 18 ve Ön Lisans mezunu 4 olmak üzere KPSS puanı durumuna göre alım yapılacak. KPSS şartı aranmaksızın ise 15 personel alımı yapılacak.

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN NİTELİKLER NELERDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Mayıs 2019 tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye geneli her yerde görev yapmayı kayıtsız şartsız kabul etmiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranır.

Ayrıca alımlar başvurularını Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi pozisyonlarına başvuru yapacaklar. Bu yönde, Lisans mezunu adayların, ÖSYM tarafından 21 Mayıs 2017 - 22 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılmış olan 2017-KPSS (Lisans) ve 2018-KPSS (Lisans) sınavlarının herhangi birinden KPSS-P3 puan türünden en az 60 puan almış olması, ayrıca adayların Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri vb. ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olması gerekmektedir.

Önlisans mezunu adayların, ÖSYM tarafından 04 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olan 2018-KPSS (Önlisans) sınavına girmiş ve KPSS-P93 puan türünden en az 60 puan almış olması ve belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ziraat Mühendisi kategorisinde başvuruda bulunacak adaylardan, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını 3 farklı bölge için farklı tar,ilerde gerçekleştireceklerdir. Bu kapsamda Gaziantep Bölge Birliğine başvurular en geç 05 Nisan 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Tekirdağ ve mersin Bölge Birliğine ise, 01 Nisan 2019 tarihi ile 12 Nisan 2019 tarihleri arasında başvuru yapılacaktır.

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzlarındaki İş Talep Formu üzerinden eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar, müracaatlarını Tekirdağ Bölge Birliğine yapabileceklerdir, Tekirdağ Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

İLANLARIN DETAYLARI: İlgili İlanların Detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilir ve ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Detaylar >>>>> http://bit.ly/tarim-kredi-kooperatifleri