Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı ilanı için başvurularda artık son güne gelindi. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bir kez daha ilan hakkında detayları aktarıyor olacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile veya KPSS Şartı aramadan farklı kadrolara memur alımı yapılacak.

2 BÖLGE BİRLİĞİ ALIM YAPIYOR!

Mersin Bölge Birliği ve Tekirdağ Bölge birliği bünyesine alım yapıyor. Bu bağlamda, Mersin Bölge Birliğine KPSS 60 puan ile Ön Lisans mezunu 4 personel ve Lisans mezunu 18 personel alımı yapılacak. KPSS şartı olmadan ise, 15 personel olmak üzere toplamda 37 memur alımı yapılacak.

Tekirdağ Bölge Birliğine ise 60 KPSS puanı ile, Lisans mezunu 16 ve Ön Lisans mezunu 4 personel olmak üzere KPSS şartı olmadan ise 19 personel olmak üzere toplamda 39 personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Mersin Bölge Birliği ve Tekirdağ Bölge birliği bünyesine toplamda 76 memur alımı yapılacak olup adaylar başvurularına 01 Nisan 2019 tarihi itibari ile başlamışlardı. Ancak adaylar başvurularını en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar başvurularını aşağıda sizlerle paylaşacğamız bağlantı sayesinde yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım kredi Kooperatifleri bünyesine alımını yapacağı adaylardan, Medeni haklarını kullanmasına engeli bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yurdun her yerinde görev yapmasına engel olabilecek bir durumu olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranır.

Özel olarak ise,

Ön lisans mezunu adayların, ÖSYM tarafından 04 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olan 2018-KPSS (Ön lisans) sınavına girmiş ve KPSS-P93 puan türünden en az 60 puan almış olması ve belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ziraat Mühendisi kategorisinde başvuruda bulunacak adaylardan, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

MÜLAKATA ÇAĞRI VE DEĞERLENDİRME

Adaylar, ikamet ettikleri il sınırları içerisinde değerlendirilmek üzere, Bilgi ve Başvuru formunda beyan ettikleri (Lisans mezunu adaylar için 2017 yılı KPSS (Lisans) veya 2018 yılı KPSS (Lisans) sınavlarının herhangi birinden KPSS P3 puan türünden en az 60 puan, Ön lisans mezunu adaylar için ise 2018 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuruda bulunabilir.) KPSS puanları doğrultusunda en yüksek olandan başlanarak sıralanacak olup, her il için tespit edilen ihtiyacın beş katı aday mülakata çağrılacaktır. Sıralamada en sonda aynı puana sahip birden fazla adayın olması halinde, bu puana sahip adayların tümü mülakata çağrılacaktır.

Sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar sınav ücreti olarak 50 TL lik ücret alınacak. Adaylara sonaradan yapılacak bilgilendirme ile sınav ücretini nereye yatıracaklarının bilgisi verilecektir. Ayrıca değerlendirmeye göre kadro sayının 5 katı kadar aday sınava çağırılacaklardır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA