2019 yılı Şubat ayı memur ve personel alım ilanları yayımlanmaya başladı, yayımlanan şubat ayı ilanları için adayların başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaya devam edecek. Şuan itibariyle yaklaşık 37 bin kişilik memur personel alımı yapılan bu ilanlar için, başvurular, başvuru bağlantıları, kadro bilgileri ve adaylarda aranacak ortak özellikler gibi tüm noktalarda bilgilendirmelere haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

İŞKUR Üzerinde 37 bin kişilik ilan

Kamuya veya bağlı kuruluşlarına, bunların dışında da özel sektör işletmelerine yönelik çok sayıda ilanı yayımlayan İŞKUR, binlerce farklı meslek koluna personel alımları gerçekleştiriyor. Yayımlanan memur alımları için adayların taşıması gereken ortak şartlar; T.C vatandaşı olmak, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, sağlık problemi bulunmamak, engelli kadroları için en az % 40 oranında engelli raporunu belgeleyebilmek, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, mesleki sorumluluklarının farkında olmak, büro memuru pozisyonları için bilgisayar ve MS-Office programlarını kullanabiliyor olmak, mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, ağır işlerde çalışacak kişiler için gerekli sağlık raporlarını sunabilmek, şoför alımları için ehliyeti bulunmak ve tecrübeli şoför olmak, diğer kadrolar için ise belirtilen okullardan veya bölümlerden asgari düzeyde mezuniyeti bulunmak şeklinde aktarılabilmektedir. Şuanda başvuruları bekleyen ilanlar toplamda 37 bin kişiliktir. Adayların, İŞKUR üye profilleri üzerinden başvuruları alınmaktadır.

Tüm memur ve personel alımları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.