Sağlık Bakanlığına 25 Bin personel alımı yapılacağını duyurmuştuk. Bakan Fahrettin Koca sağlıkçı alımı için yeni bir açıklama daha yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlığın hekim, hemşire att, şoför ve diğer kadrolardaki personel alımları için ilan bekleyen adayları sevindirecek açıklamasında 25 bin atama için tarih verdi. 2019 yılında ilk kez atanacak ve yeniden atanacak olan adaylar için 18 ile 25 Şubat tarihleri arasında başvuru yapabileceği alım detayları belli olmaya devam ediyor. Buna göre açıklamada "25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak." denildi.

Sağlık Bakanlığına yapılacak alımlar için başvuru şartları, başvuruların nasıl yapılacağını ve yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Tüm bunları sosyal medya hesabımızdan ve mobil uygulamalardan da duyurucağız. Anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA