PTT memur alımı uzunca sürelerdir bekleniyordu

PTT bünyesine yapılacak memur alımları, uzunca sürelerdir adaylar tarafından sıklıkla sorulan ilanlar arasında yer alıyor. Yapılan açıklamaların ardından, PTT iştiraki PTTPaL tarafından yapılması planlanan persoel alımlarının da iptal edilmesiyle beraber bu alımlar daha fazla sorulur oldu. PTTPaL personel alımını ertelediğini duyururarak, mevcut planlamaların daha sağlıklı şekilde yapılmasının ardından tekrar ilana çıkacağını belirtmiş, kurumun hedeflerine ulaşması ve süreçlerin analiz edilmesi kapsamında ilanın ileri bir tarihe ertelendiğine yer verilmişti.

PTTPaL ilanının ardından, PTT işletmelerine alımlar yapılmıştı

PTTPaL ilanını ileri tarihe erteledi ancak, PTT bünyesindeki diğer şirketlere personel alımları yapıldı. PTTeM ve PTTCELL personel alım ilanları yayımlayarak, belirtilen kadrolarda istihdamları gerçekleştirdi. Ancak henüz PTT Genel Müdürlüğü bünyesine yönelik memur alım ilanları yayımlanmamıştı.

Durumun böyle olmasından kaynaklı da gündeme ptt 55 bin memur alımı olarak yansıyan haberin detayları araştırılmaya başlanmış, açıklamalara ulaşılmaya çalışılmıştı. Konuyla alakalı PTT genel müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yeni bir açıklama yapıldı ve 2023 yılına kadar PTT memur sayısının 100 bine çıkarılmasının hedeflendiği aktarıldı...

PTT memur alımları ne zaman yayımlanacak?

PTT şuan itibariyle şube sayısını arttırmaya, mobil PTT üniteleri kurmaya, her 20 dk lık mesafede 1 PTT şubesi oluşturmaya çalışıyor. Bu bağlamda yeni memur alımları gündeme gelecek, çok yakında ilanlara çıkılacağı düşünülmektedir. Bu ilanlar yaıymlandığında haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.