İlgi gören ilanlar arasında yer alan PTT bünyesine, ilan şartlarını taşıyan adaylar arasından yüksek maaşlarla çalıştırılacak personel alımı sağlanacaktır. Yayımlanan ptt personel alımı için adayların taşıması gereken şartlara ve başvuru bilgilerine, ortak özelliklerine ve diğer detaylarına aşağıda yer vermeye çalışacağız. Kurum bünyesinde personel olarak görev almak, yüksek maaşlar çalışmak isteyecek vatandaşlarımız için ilan detayları şöyledir:

İlanlar yayımlandı, ptt kpss şartsız personel alımı yapacak

Yayımlanan ilanlarda; Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu kadrolarına yönelik olarak alımlar gerçekleştirilecektir. İlanlara başvurmak isteyen adayların askerlik hizmetini tamamlamış, mesleki bilgi ve tecrübeye sahip, takım çalışmasına yatkın, kendini geliştirmeye açık, verilecek görevleri zamanında yapabilecek, mesleki bilgilerini arttırmayı hedefleyen, kendisini daima öğrenmeye ve geliştirmeye meraklı, iş yapma azmi ve becerisi yüksek, muhakeme ve temsil yeteneği gelişmiş, kamu zararına faaliyette yer almamış, yüksek memnuniyet odaklı çalışma prensibine sahip olmak, kamu görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, eğitim şartlarını taşımak gibi nitelikler üzerinden alımlar yapılacaktır.

İlgili alımlara başvuran adaylar, 3500-4500 TL maaş aralığında ücretler ödenerek çalıştırılacaktır. Yürütülen ptt personel alımı için başvurular aşağıda yer alan bağlantı üzerinden sağlanmaktadır. Özel bir kariyer sitesinden duyurulan personel alımına başvuru yapabilmek için üyeliğinizin olması, üye profilinizdeki bilgilerin güncel, eksiksiz ve hatasız olması gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınamayacak, sonradan tespit edilmesi halinde de kazanılmış hakları geçersiz kılınacaktır.

Başvuru için tıklayınız.