Kamuya yönelik olarak gerçekleştirilen memur alımları arasında beklenen ilanlardan ve kurumlardan olan Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine memur alımı için ilan yayımlandı. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) web adresinde ilana çıkan kurum, önlisans ve lisans düzeyleri üzerinden toplamda 66 memur alımı gerçekleştirecektir. Yayımlanan orman genel müdürlüğü memur alımı için adayların taşıması gereken şartlar ve nitelikler farklılık göstermektedir. Bu bağlamda başvuracak olan adayların taşıması gereken ortak özellikler 657 sayılı kanunun 48. maddesine ek olarak, kamuya ilk defa atanacaklarda aranacak şartlar olarak listenebilmektedir.

Önlisans düzeyinden 20 memur personel alımı için ilan yayımlandı

DPB web adresinde ogm bünyesine önlisans düzeyinden 20 memur alımı için ilan yayımlandı. Bu ilana başvuracak olan adaylar için tüm detaylar aşağıdaki kılavuzda detaylıcak aktarılmış durumdadır. Başvurmak isteyen adaylar ogm memur alımı için 70 kpss puanı üzerinden başvurularını yapabilirler. Bu ilan için yayımlanan kılavuz bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lisans düzeyinden 46 memur alımı gerçekleştirilecek

Toplamda 66 kişinin orman genel müdürlüğü bünyesinde istihdam edileceği memur alımları süreci için lisans düzeyinden orman genel müdürlüğü bünyesine 46 memurluk kadrosuna yönelik alım yapılacaktır. Bu memur alımı mühendis pozisyonlarına yönelik olarak gerçekleştirileceğinden, adayların kılavuzda belirtilen bölümlerden mezun olmaları ve belirtilen nitelikleri karşılamaları gerekmektedir. Her iki ilan için de başvurular, http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri adresi üzerinden yapılacaktır. Yürütülecek memur alımlarında önlisans düzeyinden 20 orman muhafaza memuru alımı için başvuru işlemleri 28.01.2019-08.02.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Lisans düzeyinden 46 orman mühendisi kadrosuna yönelik olarak başvurular ise 14.01.2019-25.01.2019 tarihleri arasında alınacaktır. İlgili adaylarımızın dikkatine sunarız. Aşağıdan iki ilan için yayımlanmış olan kılavuzlara ayrı ayrı erişim sağlamak mümkündür.

Tüm memur alımlarından cep telefonunuza anlık olarak ücretsiz şekilde bildirim almak isterseniz mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Önlisans Orman Muhafaza Memuru için tıklayınız.

Lisans Orman Mühendisi alımı için tıklayınız.