Gazipaşa Belediyesi memur alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre düz memur kadrosunda farklı alanlarda memur alımı yapılacak. İlan için başvuru süreci başlıyor. Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı belgeleri hazırlamaları ve başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

TABAN KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALINACAK!

Gazipaşa Belediyesi bünyesine memur alımı için adaylardan KPSS şartı arıyacak. Bu yönde Lisans mezunu 7 Memur alınacak ve adaylardan P3 puan türünden puan şartı ve Ön Lisans mezunu 3 memur alınacak ve adaylardan P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Adaylar başvurularına 19 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlayacaklar. Başvurular en geç 21 Ağustos 2020 tarihine kadar alınacak. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile şahsen Gazipaşa Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Gazipaşa Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak" gibi şartlar aranacak.

İSTENEN BELGELER NEDİR?

a)Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b)Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c)Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

ç)KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

d)Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

e)Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

f )2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ