Kültür ve Turizm Bakanlığı 40 memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere naklen 40 memur alımı yapacağını bildirmişti. İlgili ilan için başvurular geçtiğimi hafta sona ermişti. Ancak yeterli başvuru yapılmadığı için başvuru sürecine ek süre verildi. Peki kimler başvuru yapabilecek? Yeni başvurular ne zaman yapılacak?

40 MEMUR ALIMI İÇİN EK SÜRE VERİLDİ!

Kültür ve Turizm Bakanlığına 40 memur alımı için başvuru süreci 6 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılmıştı. Ancak Bakanlıktan gelen duyuruya göre talep üzerinde başvuruar 20-22 Eylül 2021 tarihleri arasında uzatılmıştır. Başvurular 9:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacak. 6 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında başvuru yapan adayların tekrardan başvuru yapmalarına gerek yoktur.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ise istenen belgeleri, Personel Genel Müdürlüğüne (Çiğdem Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No 50 Yüzüncüyıl/ANKARA) elden teslim edilmesi gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kanun maddesinin yürürlüğe girdiği 28/07/2021 tarihi itibariyle, genel bütçe ve özel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinde mesleğe özel yarışma sınavına tabi tutulmak suretiyle girilen ve belirli bir yetişme programı sonrası yeterlik sınavına tabi tutularak müfettiş, denetçi, denetmen ve kontrolör kadrolarında yardımcılık veya stajyerlikte geçen süreler dâhil en az beş yıl görev yapmış olanlar ile aynı sürede görev yapmış olmak kaydıyla daha önce bu unvanları ihraz etmiş olanlar.

İLANIN DETAYLARI