Gençlik Spor Bakanlığına bağlı olan Kredi ve Yurtlar Kurumu ( KYK ) memur personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Kredi ve Yurtlar Kurumu toplamda 449 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Kredi ve Yurtlar Kurumu bu pozisyonları için alımlarını merkez ve taşra teşkilatı için istihdam sağlayacak olup adayların başvuru yapabilmeleri için aranan şartları taşımaları şarttır.

TAŞRA VE MERKEZ TEŞKİLATINA İSTİHDAM SAĞLANACAK!

Kredi ve Yurtlar Kurumu merkez ve taşra teşkilatına 449 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Buna göre Merkez Teşkilatı için 5 Destek Personeli ( Şoför ) ve 10 Diyetisyen alımı yapacak.Taşra Teşkilatına istihdam edilmek üzere ise, Taşra Teşkilatına 162  Diyetisyen, 44 Psikolog, 162 Büro Personeli, 81 Destek Personeli (Şoför) alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kredi ve Yurtlar Kurumupersonel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi br sağlık sorunu olmamak ve Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Kredi ve Yurtlar Kurumu Diyetisyen, Psikolog, Büro Personeli ve Şoför pozisyonlarında alım yapacak. Buna göre bu pozisyonlar için başvuru yapacak adaylardan 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Diyetisyen, Psikolog ve Büro Personeli pozisyonları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Şoför pozisyonu için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

Ayrıca Şoför kadrosu için en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak ve D Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ve Diğer pozisyonlar için ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

İlgili Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 09 Mayıs 2018 tarihi ile 18 mayıs 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. Elektronik ortamda başvuru formu doldurulmadan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İlanın Tam Metni