Kırıkkale ilinde bulunan Bahşılı Belediyesi bünyesine memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Bahşılı Belediyesi bünyesinde farklı kadrolarda olmak üzere Genel İdare Hizmetleri ve Teknik hizmetler sınıfında alım yapılacak. Bu kapsamda alım yapılacak kadro ve detaylar haberimizdedir.

KADRO BİLGİLERİ:

Bahşılı Belediyesi bünyesine 2 kişilik boş kadro ile 1 İtfaiye eri ve 1 kişilik kadro ile Teknisyen alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediyenin memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayıl ıDevlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Boy ve sürücü belgesi şartı aranacak.

Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Belediye adaylardan özel olarak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından İtfaiye eri alımları için lisans mezunu 60 puan ve Teknisyen alımları için KPSSP94 puan türünden en az 63 puan almış olmak şartı aranacak.

Bunun dışında Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Daha önce görev yapılan kamu kurumu ve kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak.

Eğitim olarak ise, İtfaiye eri alımlarında Lisans mezunu ve Teknisyen alımları için Meslek Lisesi veya dengi okul mezunu olmak şartı aranacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Bahşili Belediyesi memur alımı için başvurular 24 Eylül 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece 28 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular başvuru formu ile birlikte şahsen ilgili belediyeye yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ