Sİvas İli Güneykaya Belediyesi memur personel alımı yapacağı ilan etti. Bu bağlamda Resmi Gazete'de İlk Defa Atanmak üzere memur alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Güneykaya Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacklara istinaden sınav ve atama yönetmliğine göre 11. dereceli Erkek veya Bayan olan 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Güneykaya Belediyesi alımını yapacağı VHKİ pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

Dha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Tarih, Çoğrafya veya Yönetim Bilişim Sistemleri llisans Programlarından birinden mezun olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 17 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 24 Aralık 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını 2 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerliği ile ilgisi olmadına dair beyan, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet, nüfus cüzdanı fotokopisi, iştalep formu ile birlikte şahsen Güneykaya Belediyesine gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni