Kamuya bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu memur personel alımı yapmaktadır. Geçen gün yayımlanmış olan ilana göre Sultangazi Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde memur alımı yapacak. Başvuru yapaca kadaylar için haberimizin devamından başvuru bilgilerine ulaşabilir ve başvuru şartlarını görebilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Sultangazi Belediyesi bünyesine 25 kişilik boş kadro ile, Lisans Mezunu 4 Bilgisayar İşletmeni, 4 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 4 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Lise Mezunu ise 7 Memur ve 6 Zabıta memuru alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapmak isteyen adaylar belirtilen genel ve özel şartları taşımak zorundadırlar. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca adayların KPSS puanının sıralaması alınarak en yüksek puandan başlanmak sureti ile boş kadro sayısının 5 katı kadar aday belirlenecek ve Sultangazi Belediyesi resmi internet sitesinde 09 Ekim 2018 tarihinde duyurulacaktır. İlgili duyuruda adı geçen adaylar ise, sınava çağırılacaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Lisans kadroları için ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 pua türünden en az 60 puan almış olmak ve Lise kadroları için ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca Bilgisayar İşletmeni ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni unvanları için, öğrenimi sırasında bilgisayar dersi almış veya MEB'den onaylı Bilgisayar İşletmenlik Sertifikasına sahip olmak.

Zabıta memuru pozisyonu için ise, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Söz konusu ilan 13 Eylül 2018 tarihinde duyurulmuş olup adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 02 Ekim 2018 tarihi saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Söz konusu başvurular istenen belgeler ile birlikte Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

Adaylardan başvuru için, Belediyeden alınacak başvuru formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma veya meziniyet belgesi, KPSS SOnuç belgesi, Bilgisayar İşletmeni ve VHKİ pozisyonları için Sertifika, Erkek adaylar için askerliğini gösteriri belge, Görevini devamlı yapacağını gösteriri sağlık raporu ve 2 adet fotoğraf ile başvuru yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve kılavuza ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Eğer yeni yayımlanan ilanlara ulaşmak istiyorsanız İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anlık yayımlanan ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.