Ülkemizde çeşitli platformlar için istihdam sağlanan kamu kurumları bulunmaktadır. Bizlerde bu kamu kurumlar hakkında detaylı bir şekilde araştırma sağlayarak sizlere sunuyoruz. Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu kurumlarında çalışabilecek devlet memurları için açılan personel alımlarını derledik. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Belediye Başkanlıkları, İl Tarım gibi farklı kurumlar bünyesinde çalışabilecek memur alımları yapılmaktadır. Bu kurumlar bünyesinde çalışabilcek memur adayları için hazır bulunan açık pozisyonlar şu şekildedir; " Veri Hazırlama, Zabıta Memuru, Büro Memuru, Ofis Personeli, Mühendis, Tekniker, Sağlık Personeli, Hizmetli, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Asistan, Uzman Yardımcısı gibi pek çok kadroda bünyesinde çalışacak eleman alımları yapılmaktadır. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR için BAŞVURU KOŞULLARI

Biribinden farklı bir çok pozsiyon için alım yapılacağından başvuru yapacak adaylar başvurmak istedikleri pozisyonlar hakkında detayları önceden İŞKUR üzerinden bakarak başvuru şartlarını öğrenebilmektedirler. Bizler sizler için açıklanan genel başvuru şartlarını derledik; T.C vatandaşı olmak, reşit olmak, belirlenen öğretim şartarına sahip olamk, askerlik ile ilgisinin bulunmaması, KPSS puan şartını sağlamak (her pozisyon için farklıdır) herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, ve pozisyonlarda belirtilen temel şartlara sahip olmak, yapılacak adayların başvuru yapabilmeleri için yeterli genel başvuru şartlarıdır.