Türkiye İş Kurumu kamu memur alımı ilanlarından yayımlanan ilana göre Türk Akreditasyon Kurumu farklı iki kadro için memur ve personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda başvuruları devam eden ilan için adaylar başvuru nitelikleri doğrultusunda başvuru yapabilecekler.

İKİ FARKLI KADRODA 27 KİŞİ ALINACAK!

Türk Akreditasyon Kurumu Uygulayacağı Akreditasyon Uzman yardımcılığı giriş sınavı ile sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere 10 Akreditasyon Uzman Yardımcısı ve 17 İdari Personel kadrosuna alım yapacak.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru sonuçları açıklandıktan sonra 16 Mart 2020 tarihinde başlamak üzere Kurumun Mustafa Kemal Mahallesi 2125. Sokak No:1 Çankaya/Ankara adresinde yapılacaktır. Başvurular incelenip değerlendirildikten sonra giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ve sınav takvimi Kurumun www.turkak.org.tr internet adresinden duyurulacak olup bundan başka adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KADROSUNA GÖRE DAĞILIM?

Bu yönde adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında şartlar aranacak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından yukarıdaki puan türlerinde puan almış olmak ve yukarıdaki eğitim alanlarından mezun olmuş olmak şartları aranacak.

Başvurular ise, 13 Şubat 2020 tarihinde başlamış olup en geç 25 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Kurumun www.turkak.org.tr elektronik adresinde açılmış olan “Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 2020” ve “İdari Personel Giriş Sınavı 2020 ” bağlantısı üzerinden online olarak yapılacaktır. Kuruma elden ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

MEMUR ALIMLARINI TAKİP EDEN 140 BİN ADAYA SENDE BURADAN KATIL

Editör: TE Bilisim