Türkiye İş Kurumu yayımlamış olduğu personel alım ilanlarında Toplum Yararına Programı kapsamında geçici süreli personel alımları, kamu ve özel firmalara işçi, memur, personel alımları yapmaya devam etmekte. 3 Eylül tarihi itibari ile toplamda 100 Bin personel alımı yapan İŞKUR, daimi süreli olarak kamu kurumlarına yapılacak olan alımları aktarmak istiyoruz.

AŞÇI ALIMI

Öğretmenevi ve akşam sanat okulunun aşçı ihtiyacının giderilmesi için Türkiye genelinde personeller alınacak. 2 yıl tecrübeli iş deneyimi bulunan adayların MEB onaylı aşçılık alanında ustalık belgesine sahip olmaları istenilmektedir. 

Adaylar 2 ay süreli deneme uygulanacağı belirtilmiştir. Alınacak olan ücret ise 2 Bin 600 Tl olarak açıklandı. Diğer yandan adaylar başvurularını 6 Eylül ile 10 Eylül tarihleri arasında elden yada işkur üzerinden açıklanan ilanda mail adresine göndermeleri gerekiyor. Kura 11 Eylül tarihinde Kalecik Öğretmenevinde yapılacak

Aşçı alım ilanı

TEKNİK PERSONEL ALIMI;

Evreşe Belediyesine yapılacak olan personel alımında Sıhhi Tesisat kadrosunda personeller istihdam edilecek. Buna göre 1 kişilik sıhhi tesisatçı kadrosundaki alımlarda adayların 18 Eylül tarihine kadar başvuru yapması gerekli olacak. 

Tesisatçı alım ilanı

İlköğretim mezunu daimi personel alımlarından diğer ise Mucur Belediyesine yapılacak olan çöpçü alımları 1 kişilik çöpçü alımı için aşağıdaki bağlantıdan başvuru detaylarını inceleyebilirsiniz.

Çöpçü personel alım ilanı

İŞİN OLSA