Resmi Gazete'nin 11 Aralık 2018 tarihli yayımına göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda devlet memuru alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı oldupu birlik kurumlaruna istihdam edilmek üzere 5 pozisyonda 33 ve Jandarma ve Sahil Güvenlik akademsi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 4 farklı ünvanda 4 memur alacak. Buna göre Jandarma genel Komutanlığı ve JSGA toplamda 9 ünvanda 37 açıktan devlet memuru alımı yapacağını ilan etti.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Adayların Devlet memuru alım ilanına başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel ve özel nitelikleri taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir kamu kuruluşundan 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak çalışmıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması için olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak kadroya göre gerekli meslek niteliğini taşımak ve Sağlık yönetmeliği hükümlerine göre Sivil Memur Adayı olur raporu alabilmek şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 11 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 26 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Jandarma Genel komutanlığı resmi internet sayfası olan www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Diğer askeri personel alım ilanlarından haberdar olmak ve ilgili ilanın başvuru kılavuzu yayımlandığında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indirerek anında bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.