Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Aralık 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını ilan etti. Buna göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başkanlığına istihdam edilmek üzere açıktan 1 Devlet memuru alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir kurum veya kuruluşa mecburi hizmet koşulu bulunmamak, Hakkında güvenlik soruşturması kararı bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, yapılacak sınavlarda başarılı olarak Sivil Memur Adayı olur raporu alabilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 28 Aralık 2018 tarihi iibari ile başladılar ve başvuru şartlarına göre en geç 13 Ocak 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını başvuru tarihleri arasında www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. ilgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıdan ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam metni