İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini sistemi ile sivil personel ihtiyacının giderilmesi için yeni ilanlar açıklaması bekleniyor! Bilindiği gibi farklı branşlarda uzman erbaş, astsubay kadrolarında personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda alımlar gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra merkez ve taşrada bulunan askeri birliklerde sivil personel ihtiyacı da bulunuyor.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALIMI NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yıl açıklanan alımlarda 222 kişi istihdam edilmişti. 2016 yılında ise açıklanan ilanlarda farklı branşarda 23 kişi alınmıştı. Her yıl Kasım ve Aralık ayı içersinde açıklanan ilanların bu yıl ne zaman duyurulacağı merak konusu olmakta. Kasım ayına girilmesi ile birlikte İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı yeni bir ilan açıklayabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Merkez ve taşrada bulunan kurumlarda karargahı ile bağlı birliklere yapılacak alımlarda 60 KPSS ile alımlar yapılabilir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunda belirten genel şartları taşımak, 18 yaşını tamamlamak ve 19 yaşından gün almış olmak, başvuru özel şartlarında belirtilen eğitim şartlarına uygun olmak, bazı branşlar için yabancı dil puanı bulunmak şartları bulunabilir. Başvuruların alınmasının ardından adaylara mülakat sınavı tarihi ve başvuru evrakların kabulu için takvim açıklanacaktır. Resmi bir açıklama olduğunda işin olsa ekibi olarak an bean duyuracağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz.

Mobil uygulama

İŞİN OLSA