İŞKUR yeni ilanlar yayımlamaya başladı

BU İLAN İLK isinolsa.com adresinde yayımlanmış ve siz değerli ziyaretçilerimize ulaştırılmıştır. Tüm memur alımları ve daha fazlasından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.

2019 yılına giriş yapmamızla beraber İŞKUR üzerinden çok sayıda yeni memur alım ilanları yayımlanmaya başlamış durumdadır. 2019 yılı memur alımları kategorisinde yeni yayımlanan bir danışma memuru alım ilanı da bulunuyor. İlgili ilan 13.02.2019 tarihinde yayımlandı ve 30 gün süre boyunca başvuruları alınmaya devam edecek. Mystaff İnsan Kaynakları bünyesinde görev alacak bu kişiler, yeni İstanbul Havalimanı' nda görev alacaklardır. İlana başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlar ve diğer detaylar haberimizde yer alacaktır.

İLAN NUMARASI, BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR

Yukarıda resimde de görüldüğü üzere ilgili ilanın numarası 00004798625 olarak belirtilmiştir. 13. 02. 2019 tarihinde de yayımlandığı İŞKUR üzerinden ilgili pozisyona başvuruların alınacağı aktarılmıştır. İlgili ilana ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz, doğrudan aşağıda yer alan adres bağlantısını kullanarak da başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlan başvuru bağlantısı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004798625&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004798625&isyeriTuru=%C3%96zel

BAŞVURULARDA ARANAN ÖZELLİKLER

Başvuru yapacak kişilerin öncelikli olarak İstanbul' da ikamet etmesi ve mutlaka akıcı derecede İngilizce konuşabiliyor olması beklenmektedir. Dış görünüşüne özen gösteren, iletişim ve temsil yönleri güçlü, vardiyalı sistemde çalışabilecek, takım çalışmasına yatkın ve kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek kişiler olunması gerekmektedir. Başvuru yapan ve yerleştirilen adayların görev alanlarına ulaşımları şehir merkezlerinden servislerle sağlanacaktır. Başvuru yapacak adayların ek bir dili daha biliyor olması tercih edilme noktasında avantaj yaratacaktır. Yukarıda bağlantısı bulunan ilan adresinden ya da ilan numarası üzerinden tüm detaylara erişim sağlayabilirsiniz.